Tuesday, December 21, 2021

Mest besøgte datingsider i verden

Mest besøgte datingsider i verden



ChristianCafe ChristianCafe. Online dating ligner det virkelige liv, og det tager tid at opdage, hvem du er interesseret i, og om de deler dine følelser, før du tjekker, om en forbindelse vil fungere. Alle de ægte websteder giver medlemmer vigtige værktøjer til sikkerhed og retningslinjer for at sikre, at medlemmer og medlemsoplysninger forbliver sikre. Seniordating: Disse sider er typisk dedikeret til brugere på 60 år og opefter eller dem, der leder efter partnere i den aldersgruppe. Man ved aldrig. Premium statistik, mest besøgte datingsider i verden. Hvis du er interesseret i generel succes, er større websteder som Zoosk og Match.





Top 100 mest besøgte websteder i USA



Vi trak de top mest besøgte websteder efter organisk trafik i USA og på verdensplan. Vi brugte derefter Site Explorer og Keywords Explorer - vores værktøjer til konkurrenceanalyse og søgeordsforskning - til at dykke dybere ned i, hvorfor nogle af disse websteder er populære, og hvor deres trafik kommer fra.


Wikipedia er den mest besøgte hjemmeside på vores liste med mere end 1. I betragtning af, at den amerikanske befolkning er ~ million, betyder det, at hver person i USA klikker på et Wikipedia-resultat 3. Gennemsnitlig, mest besøgte datingsider i verden person i USA klikker på et YouTube-resultat 2. Hvorfor sker dette? com i adresselinjen, mest besøgte datingsider i verden.


Dernæst har vi facebook. com og twitter. com med ~ Næppe overraskende; Jeg tror, ​​stort set alle kunne have gættet, at Wikipedia, YouTube, Amazon, Facebook og Twitter ville være de mest besøgte websteder i USA. com er på 25. pladsen med Tro det eller ej, men det får stadig mere organisk trafik end Home Depot, Apple, Netflix og mange andre store navne.


Næsten al dens trafik kommer fra brandede søgninger. Hvilket fik mig til at spekulere på: hvor mange af de bedste websteder i USA er kun populære i USA? Det første, vi bemærker ved verdensomspændende data, er, at fire af de fem mest populære websteder er de samme som i USA: YouTube, Facebook, Wikipedia og Twitter. For eksempel er det 24. mest besøgte websted i verden – i det mindste efter organisk trafik – vk.


Det ser ud til, at dette er et populært russisk socialt netværk populært blandt russere, ukrainere, kazhaks, hviderussere og tyrkere.


Jeg tilmeldte mig for at se, hvordan det var, og det lignede uhyggeligt Facebook ved første øjekast. Et andet eksempel er den 28. mest besøgte hjemmeside i verden: uol. Når vi taler om Craigslist, så er dette websted også de bedste verdensomspændende websteder, på trods af næsten ingen af ​​dets trafik, der kommer uden for USA. Dette viser bare, hvor populær Craigslist er i USA - den får mere organisk søgetrafik fra ét land, end de fleste websteder gør fra alle andre lande tilsammen.


Grafen ovenfor viser organisk trafik til ahrefs. com, som er vokset mere end tidoblet i løbet af de sidste par år takket være vores løbende SEO-indsats. Til højre for disse grafer viser vi søgeordsplaceringer og organisk trafik-metrics opdelt efter land. Det kan du se ahrefs. com får størstedelen af ​​sin søgetrafik fra USA, Indien og Storbritannien.


Ingen af ​​disse tal tager højde for direkte, henvisninger eller andre trafikkilder. Joshua Hardwick. Head of Content Ahrefs eller, på almindeligt engelsk, jeg er den fyr, der er ansvarlig for at sikre, at hvert blogindlæg, vi udgiver, er EPISK. Del denne artikel. E-mail abonnement Abonner, mest besøgte datingsider i verden. Leder efter en liste over de mest populære websteder i USA og på verdensplan i ?


De mest besøgte websteder i USA. Top mest besøgte websteder globalt. Artikel af Joshua Hardwick. Tjek venligst din e-mail-indbakke og spam mest besøgte datingsider i verden. Vi har sendt dig et link for at bekræfte din e-mail.





fire år dating



Overvej funktionerne, matchmaking- og søgemulighederne og den overordnede kvalitet af webstederne, når du sammenligner priser. Som med de fleste ting, får du hvad du betaler for. At blive medlem af en datingside er en smart investering. Denne liste over top ti datingsider er sammensat af virksomheder, der har valgt at samarbejde med Top. I alt gennemgik vi over 40 mærker, da vi undersøgte datingsider, hvor nye mærker blev gennemgået med jævne mellemrum.


Interesseret i at lære om priserne og funktionerne på nogle store datingsider, der ikke vises på denne liste? Tjek vores dybdegående anmeldelser af nogle af disse store navne inden for dating:. Dagene med blind dates og møde på gaden er forbi. Dating-apps er den nemmeste måde at finde et forhold i Right eller Mrs. Lige nu er online dating en proces, og det kan blive trættende efter et stykke tid.


Vi ønsker dig held og lykke på din datingrejse. Listerne på dette websted er fra virksomheder, som dette websted modtager kompensation fra. Dette har indflydelse på, hvor, hvordan og i hvilken rækkefølge sådanne opslag vises på dette websted. Annonceoplysning.


Hjem Dating. De 10 bedste datingsider og apps Morgan Mandriota. com vælger. Vores mest populære. Zoosk Økologisk matchmaking gennem teknologi. besøg hjemmeside. Forbruger Engagement.


EliteSingles Boutique dating for professionelle. eharmony En videnskabsbaseret tilgang til kærlighed. Match betroet websted med millioner af brugere. SilverSingles Connecting kompatible seniorer. Dating Over OurTime Digital matchmaking for seniorer. BlackPeopleMeet Premier-side for sorte singler. JDate Jødisk dating med moderne flair Læs anmeldelse.


meget godt. BeNaughty Ideel dating app til hookups og sjov Læs anmeldelse. DateMyAge Et levende websted for publikum og opefter Læs anmeldelse. Ups! Noget gik galt. Det ser ud til, at denne side har brug for en ny chance. Prøv igen senere.


Vis mere. Gratis version Ja. Aldersgruppe Aldersgruppe 50 og opefter. Nedbryd vores top 10 valgmuligheder: Hvilket er bedst til dine behov? Zoosk - Bedst til adfærdsmæssig matchmaking. EliteSingles - Bedst til professionelle. eharmony - Bedst til at finde din soulmate. Match - Bedst til et meningsfuldt forhold. SilverSingles - Bedst til seniorer over OurTime - Bedst til kammeratskab for seniorer.


BlackPeopleMeet - Bedst til sorte singler. JDate - Bedst til jødiske singler på udkig efter kærlighed. BeNaughty - Bedst til hookups. DateMyAge - Bedst til midaldrende mænd og kvinder. Besked, smil eller like. E-mail, IM, blink, superlike. Messenger, likes, kommentarer, fotodeling. E-mails, blink. Besked, video- og lydhilsener, chat. Budskab, hemmelige beundrer. Chatrum, private beskeder, billeder, videoer. Besked, chat, video, klistermærker. Hvilke dating-apps virker faktisk? Alle legitime dating-apps virker.


Spørgsmålet er: hvilken fungerer for dig? Vær opmærksom på brugernes alder, interesser og placering for at se, om et websted er det rigtige for dig. Hvis du er interesseret i generel succes, er større websteder som Zoosk og Match.


com tilbyder de bedste chancer for at skabe forbindelser fra det virkelige liv. Hvad er den bedste datingside for seriøse forhold? De fleste datingsider lader dig filtrere dine matches efter forholdets mål, så det er nemt at finde seriøse singler på ethvert websted, du er på. Når det er sagt, er Elite Singles kendt for sin koncentration af professionelle, der leder efter langsigtede forhold.


com kan også prale af en høj succesrate af ægteskaber blandt sine brugere. Er betalte datingsider bedre? Ja, betalte datingsider er et bedre valg af flere grunde. For det første tilbyder de flere funktioner og muligheder for at finde, sende beskeder, chatte og forbinde med rigtige kampe.


For det andet tiltrækker betalte datingtjenester typisk mere seriøse brugere end gratis sider, så du vil sandsynligvis finde færre spammere og falske profiler. Nogle af de nøglefunktioner, vi sammenlignede, da vi kiggede på datingsiderne og apps på vores liste, var: Pris Gratis versionsmuligheder Antal medlemmer Aldersgruppe af brugere Kommunikationsmuligheder Hvad du behøver at vide, før du vælger et datingside Før du abonnerer på et online datingside , stil dig selv disse spørgsmål for at afgøre, hvad der passer bedst til dig: Hvilken type forhold leder du efter?


Hvilke typer datingsider og apps findes der? Her er blot nogle få typer af online dating hjemmesider: Generel dating: Mange af de ovennævnte datingsider falder ind under denne kategori. Brugere i alle aldre, seksuelle orienteringer, religioner og livsstile kan findes på den samme platform. Seniordating: Disse sider er typisk dedikeret til brugere på 60 år og opefter eller dem, der leder efter partnere i den aldersgruppe.


Kristen dating : Disse sider er for dem, der lever et kristent liv og leder efter partnere, der deler deres tro. Datingsider for kvinder: Disse sider er specifikt rettet mod kvinder og tilbyder funktioner som chatrum, fora og mere, der henvender sig til et kvindeligt publikum.


Hvordan har COVID påvirket datingspillet? Sådan undgår du datingside-svindel Desværre er der masser af dårlige skuespillere i online dating-verdenen. En datingside, der koster penge, er mindre tilbøjelig til at have svindlere end en gratis. Tips til første date 1. Hvor meget koster datingsider og apps? Andre mærker, vi har anmeldt Denne liste over top ti datingsider er sammensat af virksomheder, der har valgt at samarbejde med Top Tjek vores dybdegående anmeldelser af nogle af disse store navne inden for dating: Masser af fisk Bumble Tinder Coffee Meets Bagel Hinge Happn Love Is Out Der, Find det i dag Dagene med blind dates og møde på gaden er forbi.


Af Morgan Mandriota. Morgan Mandriota skriver for top com og er også freelance sex- og wellnessskribent med bylines hos Betches, Health. com og BuzzFeed. Hendes indsigt er blevet citeret i Cosmopolitan, Tinder, The New York Times og mere. Når Morgan ikke skriver om orgasmer, datingkampe eller CBD, elsker hun at rejse, spise tacos og træne i brasiliansk jiu-jitsu. Udforsk flere Top dk-kategorier Se alle shortlister. Få glæde af yderligere funktioner ved at godkende din administratorkonto.


Så vil du være i stand til at markere statistik som favoritter og bruge personlige statistikalarmer. Gem statistik i. XLS-format. PNG-format. PDF-format. Vis detaljer om denne statistik. Eksklusiv Premium-funktionalitet. Registrer dig på få sekunder og få adgang til eksklusive funktioner.


Fuld adgang: Til dette og over 1 million ekstra datasæt Spar tid: Downloads muliggør integration med dit projekt Gyldige data: Adgang til alle kilder og baggrundsinformation.


Dette er en eksklusiv virksomhedsfunktion. Få fuld adgang til alle funktioner i vores virksomhedsløsninger. Statista Corporate Solutions. Øjeblikkelig adgang til statistik, prognoser, rapporter og udsigter Brugs- og udgivelsesrettigheder Download i forskellige formater. Statista-konti: Få adgang til alle statistikker. Grundlæggende konto. Den ideelle entry-level-konto for individuelle brugere. Virksomhedskonto. Virksomhedsløsning inklusive alle funktioner.


Statistik om " Online dating på verdensplan " Den vigtigste statistik. Den vigtigste statistik. Yderligere relateret statistik U. internetbrugeres bevidsthed om online dating sites og apps U. internetbrugers eksponering for online datingside og app-annoncering U.


online dating side eller app brug , efter websted UK: mening om personlighedstræk hos datingbrugere , efter forholdets varighed Holdning til online dating i Danmark UK: mening om personlighedstræk hos online dating brugere , efter forholdsstatus U. brugeråbenhed omkring brug af datingwebsteder og apps for voksne U.


internetbrugers eksponering for online voksendatingsite og app-annoncering U. brugerens grunde til at bruge online dating sites eller apps. Vigtigheden af ​​voksen dating hjemmeside eller app funktioner ifølge U. brugere U. online voksen datingside eller app brug U. brugerens mening om typiske personlighedstræk ved datingwebsted eller -appbrugere U. online datingside og app brug, efter aldersgruppe U.


online datingside og app brug, efter køn U. brug af onlinedatingsider og app, efter forholdsstatus Andel af personer, der stopper mobildatingapps Filippinerne Hyppighed af brug af mobildatingapps i Indonesien Faktorer, der ville tilskynde singler til at bruge onlinedating mere i U. Yderligere indhold: Du vil måske også finde dette interessant. Statistik U. Emner Online dating i hele verden Brug af mobilapp Online dating i USA Online dating i Holland Online dating og matchmaking i Kina.


Lær mere om, hvordan Statista kan støtte din virksomhed. 26. marts, Mest populære online dating-websteder på verdensplan i marts, med gennemsnitlige månedlige besøg i millioner [Graf].


I Statista. Tilgået 20. december,

No comments:

Post a Comment